Holandský řízek připravený raz dva

Holandský řízek můžete vylepšit přidáním strouhaného sýra. Recept na holandský řízek máte přímo zde.

CategoryCuisineCooking Method
Yields1 ServingCook Time1 hr

AuthorKarolka
RatingDifficultyIntermediate

Share Save

Holandský řízek můžete vylepšit přidáním strouhaného sýra. Recept na holandský řízek máte přímo zde.

Suroviny

120 g mletého masa
strouhanka
vejce
mouka
50 g strouhaný sýr
sůl
pepř

Postup přípravy

1

Strouhaný sýr a mleté maso smícháte dohromady. Přidáte sůl a pepř a ještě jednou pořádně promícháte.

2

Promíchané maso natvarujete do tvaru řízku a obalíte ve strouhance. Smažit ho můžete na sádle nebo oleji.

Ingredients

 120 g mletého masa
 strouhanka
 vejce
 mouka
 50 g strouhaný sýr
 sůl
 pepř

Directions

1

Strouhaný sýr a mleté maso smícháte dohromady. Přidáte sůl a pepř a ještě jednou pořádně promícháte.

2

Promíchané maso natvarujete do tvaru řízku a obalíte ve strouhance. Smažit ho můžete na sádle nebo oleji.

Holandský řízek připravený raz dva